Disclaimer

Website

Het copyright© op alles van de website ligt bij de Praktijk voor Coaching & Mindfulness Woerden (PCMW). PCMW heeft de informatie met veel nauwkeurigheid en zorg samengesteld. Dat betekent dat iedere bezoeker deze informatie voor eigen gebruik mag gebruiken en afdrukken. Het openbaar maken of verspreiden hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van PCMW. Het e-mailadres is: info@pcmw.nl

PCMW aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van (eventueel onjuiste) informatie op deze website of websites waarnaar wordt verwezen of doorgestuurd. Ook kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

E-Mail

E-mail berichten worden beschermd (versleuteld) verzonden met ZIVVER. E-mailberichten van PCMW zijn vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Niet beoogde ontvangers verzoek ik vriendelijk om PCMW hiervan direct op de hoogte te brengen en het bericht van alle locaties in jouw computer en netwerk te verwijderen. Bij verstrekking aan en/of gebruik door derden van de inhoud van deze e-mailberichten kan er sprake zijn van onrechtmatig handelen.

Aansprakelijkheid

PCMW is niet in staat om de inhoud van informatie die via het internet wordt verstuurd te controleren en aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid. PCMW doet haar uiterste best om informatie op een goede en beveiligde manier te laten verlopen.

Naar boven