Coaching

… praten kan al helpen

 

Soms loop je (op bepaalde gebieden) vast in het leven. Dat kan heel eenzaam en pijnlijk voelen.

  • Praten kan al helpen
  • Pijn verlicht als je je begrepen voelt
  • Samen voelt soms minder alleen

Hulp zoeken

Hulp zoeken kan moeilijk zijn en ervaren worden als een enorme stap. We gaan voor gezond brood naar de bakker, voor een lekkage aan de waterleiding naar de loodgieter en voor pijn in je rug naar de fysiotherapeut, maar naar een hulpverlener gaan als je het psychisch zwaar hebt blijft lastig.

Aanmelden

Aanmelden kan via het Contact-formulier van deze website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. We maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek/intake. Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen wat je op dit moment nodig hebt. Heel belangrijk is om te ervaren of we een klik hebben en er vertrouwen kan zijn om samen van start te gaan. Soms ben je bij mij niet op de juiste plek, dan kan ik met je meekijken welke andere mogelijkheden er voor je zijn.

Methodieken

Ik werk met verschillende methodieken. Jij staat als uniek persoon centraal bij wat je op dit moment nodig hebt. Ik doe dat altijd in overleg; ik geef wel mogelijke richtingen aan. De gesprekken kunnen allerlei kenmerken in zich hebben; psychotherapeutisch, analytisch, systeemgericht, relatiegericht, inzichtgevend en steunend. In het logo zie je de mens tot mens relatie terug waarbij steun en vertrouwen als basis gelden.

Aantal gesprekken

Het aantal gesprekken (consulten) is afhankelijk van de vraag en tijdens de kennismaking te bepalen. Soms heb je aan één of twee gesprekken genoeg om zelf weer verder te kunnen. Soms heb je behoefte aan een langer traject. Ook de frequentie, bijvoorbeeld (twee) wekelijks of maandelijks bepalen we samen.

Naar boven