Consulten

… praten kan al helpen

 

Soms loop je (op bepaalde gebieden) vast in het leven. Dat kan heel eenzaam en pijnlijk voelen.

  • Praten kan al helpen
  • Pijn verlicht als je je begrepen voelt
  • Samen voelt soms minder alleen

Hulp zoeken

Hulp zoeken kan moeilijk zijn en ervaren worden als een enorme stap. We gaan voor gezond brood naar de bakker, voor een lekkage aan de waterleiding naar de loodgieter en voor pijn in je rug naar de fysiotherapeut, maar naar een hulpverlener gaan als je het psychisch zwaar hebt blijft lastig.

Aanmelden

Je hebt een verwijsbrief van je verwijzer gekregen voor een behandeling. Daarna meld je je in eerste instantie aan via het Contact-formulier van deze website. Ik neem vervolgens contact met je op. Als de verwijzing passend is dan volgt de aanmelding bij 1nP. Deze aanmelding kunnen we zo nodig samen doen. Soms ben je bij mij niet op de juiste plek, dan kan ik met je meekijken welke andere mogelijkheden er voor je zijn.

Methodieken

Ik werk met verschillende methodieken; onder andere vanuit ACT en Mindfulness. Jij staat als uniek persoon centraal bij wat je op dit moment nodig hebt. De gesprekken kunnen allerlei kenmerken in zich hebben; psychotherapeutisch, analytisch, systeemgericht, relatiegericht, inzichtgevend en steunend. In het logo zie je de mens tot mens relatie terug waarbij steun en vertrouwen als basis gelden.

Aantal gesprekken

Het aantal gesprekken (consulten) is afhankelijk van de vraag en tijdens de intake nader te bepalen. Ook de frequentie, bijvoorbeeld (twee) wekelijks of maandelijks bepalen we samen.

Naar boven