Bea van der Weerd

… kennismaken

 

Kennis en ervaring als Verpleegkundig Behandelaar

Mijn opleiding HBO-V niveau 5 heb ik voltooid aan de HU te Utrecht. Na vele jaren in diverse algemene ziekenhuizen te hebben gewerkt, heb ik vervolgens jarenlange ervaring in de Geestelijke Gezondheid Zorg (GGZ) opgedaan op gesloten- en open afdelingen en heb ik een psych-med unit opgezet.

Daarna heb ik gedurende 7 jaar, tot aan mijn pensioen eind 2022, als verpleegkundig behandelaar op de Gespecialiseerde GGZ Poli gewerkt binnen het Zorgpad (Bipolaire) Stemmingsstoornissen.

Tijdens mijn werk heb ik meerdere opleidingen voltooid op het gebied van bejegening, suïcidaliteit, borderline, bipolaire- en stemmingsstoornissen, etc.

Kennis en ervaring als ACT en Mindfulness Trainer

Naast GGZ verpleegkundig behandelaar ben ik ook gecertificeerd ACT Trainer en gediplomeerd Mindfulness Trainer Categorie I (hoogste niveau). Ik heb mijn opleiding voltooid aan het Centrum voor Mindfulness van de Radboud te Nijmegen.

Na mijn pensionering ben ik naast mijn eigen Praktijk als Behandelaar en Mindfulness Trainer verbonden gebleven aan een GGZ instelling.

Passie

Zoals bekend zijn in de GGZ grote wachtlijsten ontstaan. Ik voel mij nog vitaal en energiek en wil graag met passie mijn kennis en ervaring in blijven zetten voor mensen die dat (even) nodig hebben. Alle reden dus om als zelfstandige een eigen praktijk te starten.

Registraties

Ministerie van Volksgezondheid : RIBIZ BIG code – 59064029930
Hogeschool Utrecht HBO-V : Niveau 5 – 34560
VEKTIS, zorg en welzijn : AGB code 91108320
VMBN – Mindfulness Trainer : Categorie 1 – 20221652
See True – ACT Trainer : Certificaat 2023
KIWA – Mijn Keurmerk : 25825 Niveau 6
Kwaliteitsstatuut : Certificaat 13280 Sectie II Verpleegkundige (wet BIG art. 3)
  het Certificaat ligt in de Praktijk ter inzage.
Kwaliteitsregister V&V : 810243
Kamer van Koophandel : 87988062
PCMW Praktijk : AGB code 41528211
ZIVVER : beavanderweerd@pcmw.nl
Naar boven